Quote:
Originally Posted by Gyula
És azt nem lehet kideríteni hogy ez honnan próbálkozik? És utánna jól nyakon verni azt aki nem vigyáz a gépére.
Mit jelent a blokk? Össze függ ez a szolgáltatómmal?
Amig az ingyenes matávos netet használtam vírus irtó nélkül, nem omlott össze a gépem, de lehet h volt vírusom, amióta kábeltévés netem van azóta rengeteg vírus jön, persze a szolgáltató hirdeti hogy szuper a virus védelme és lehet tőlük vírus irtót is venni persze 
|
Kiírja az ip cmet, legalábbis a képen volt valami ilyesmi, amit bemásoltál.
Vírusa válogatja igazából, hogy hogy terjed. Telefonos neten ritkább a dolog a sebességből adódóan (mire végignézne X gépet, már le is mentél a netről). Kábelnél sokkal gyakoribb, hiszen hamar végig tudja keresni a közelben levő gépeket, hogy vajon tudja-e őket fertőzni.
A szolgáltató E-MAIL-re ad vírusvédelmet. Azt, hogy a felhasználók mit futtatnak (adott esetben vírust), többnyire nem korlátozza. Mondom többnyire, mert amíg nekem kábelnetem volt, addig többször is tapasztaltam, hogy bizonyos fileok letöltését egyszerűen megtiltották, vírusvédelemre hivatkozva. (Vertem a balhét, hogy korlátlan netem van, én márpedig olyan kiterjesztésű file-okat akarok letölteni, ne szóljanak bele.

) ADSL-nél ilyet még nem tapasztaltam, legalábbis T-Online-nál.