Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-27-2006, 18:16
Macal Macal is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Északföld
Ez kellett, mert már nagyon picike volt a csoport. akik kicsik és nem akarnak feljebb menni, azoknak is el kell érni a TOP 30%-ot. Ezért harcolniuk kell, lehetséges, hogy sokaknak megjön a kedvük, az is lehet hogy nem. Nem volt jó, hogy egy kis 5-el flangáló élőhalott varázslót is lehetett látni, elveszítette értékét a kis kék szám is. Most már aki olyat akar, annak valamilyen szinten teljesítenie is kell
Hali!
Erre szeretnék reagálni. Nekem nincs kis kékem, de szeretnék. Sajnos nem lehettem az élbolyban, értem ezt azokra akik a játék alapításakor indították az orijukat. Mostanság azt érzékelem, akiknek megvan a kis kékjük, esetleg 3-4-5 személyiségük is van, nem nehezedik nekik annyira a játék, mint nekünk. Félreértés ne essék, nem sajnálom tőlük, de fél évvel ezelőtt még akárki megcsinálhatta, hogy fellép az 1-be, lazán rá se néz 1000 körig az orijára, majd fordil a számocskájával, vagy, felverekszi magát a 2-ben, beáll sündisznóállásba, és fordul onnan. Tőlünk elvették ezt a lehetőséget, azoknak, akik ilyen módon jutottak a sok (több) személyiségükhöz, azoknak meghagyták az előnyüket. Nem érzem ezt korrektnek. Ha én szeretnék több személyiséget, és ki ne szeretne, akkor vért kell izzadnom, ő meg lazázik a 4-5 személyiségével, és egyszerűen fogja, végiggyalogol az 1-ben a top30-ig, és ott beül, vár és fordul. Pl ork tudós, harcos, tábornok kombót egyszerűen képtelen voltam megfogni azonos hekin. Nagyon elkeserít, és kiábrándít ez a helyzet. Harcolnék én a kékért, de nem látom értelmét, mert akárhányszor feljebb tornászom magam, vernek le, mint Süsü a vadkörtét. Nekem nem volt tapasztalatom, hogy milliárdokkal kell lépni az 1-be, végig MF voltam, és a 2-ből szerettem volna fordulni. Hát nem jött össze.
Reply With Quote