Quote:
Originally Posted by Északföld
Ez kellett, mert már nagyon picike volt a csoport. akik kicsik és nem akarnak feljebb menni, azoknak is el kell érni a TOP 30%-ot. Ezért harcolniuk kell, lehetséges, hogy sokaknak megjön a kedvük, az is lehet hogy nem. Nem volt jó, hogy egy kis 5-el flangáló élőhalott varázslót is lehetett látni, elveszítette értékét a kis kék szám is. Most már aki olyat akar, annak valamilyen szinten teljesítenie is kell 
|
Hali!

Erre szeretnék reagálni. Nekem nincs kis kékem, de szeretnék. Sajnos nem lehettem az élbolyban, értem ezt azokra akik a játék alapításakor indították az orijukat. Mostanság azt érzékelem, akiknek megvan a kis kékjük, esetleg 3-4-5 személyiségük is van, nem nehezedik nekik annyira a játék, mint nekünk. Félreértés ne essék, nem sajnálom tőlük, de fél évvel ezelőtt még akárki megcsinálhatta, hogy fellép az 1-be, lazán rá se néz 1000 körig az orijára, majd fordil a számocskájával, vagy, felverekszi magát a 2-ben, beáll sündisznóállásba, és fordul onnan. Tőlünk elvették ezt a lehetőséget, azoknak, akik ilyen módon jutottak a sok (több) személyiségükhöz, azoknak meghagyták az előnyüket. Nem érzem ezt korrektnek. Ha én szeretnék több személyiséget, és ki ne szeretne, akkor vért kell izzadnom, ő meg lazázik a 4-5 személyiségével, és egyszerűen fogja, végiggyalogol az 1-ben a top30-ig, és ott beül, vár és fordul. Pl ork tudós, harcos, tábornok kombót egyszerűen képtelen voltam megfogni azonos hekin. Nagyon elkeserít, és kiábrándít ez a helyzet.

Harcolnék én a kékért, de nem látom értelmét, mert akárhányszor feljebb tornászom magam, vernek le, mint Süsü a vadkörtét. Nekem nem volt tapasztalatom, hogy milliárdokkal kell lépni az 1-be, végig MF voltam, és a 2-ből szerettem volna fordulni. Hát nem jött össze.