View Single Post
Old 04-20-2007, 11:22
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
nah de az nem jó ha látja mindenki hogy én pl kit akarok támadni, mert akkor sereg ütközés nem lesz soha, meg a védőjátékos is feltud készülni pl védelem mert ugye 200 hekin kezdenénk és ott még automatikusan folyamatos védelmet nehéz azért

egyébként a körváltásnál nem arra gondoltam, hogy 1 kör amikor mindenki támad és 1 kör amikor gyúrja magát.
hanem arra hogy mindig megy majd a kör a kör elött mindenki seregképzést csinál ha akar vagy teki vagy akármi és mielött lenne a körváltás elötte a támadását is lekell tennie ha akar és akkor ha midnenki kész van egyesével balról jobbra mondjuk személyenként megteszi nyiltan hogy kit támadott vagy ilyesmi. remélem érted most ha nem szólj nyugodtan
Én értem, de én még mindig amellett vagyok hogy ugyanugy leforditott kártyával lehessen támadni, már csak azért is, mert nem látszik hogy az most, toli akció, vari, vagy támadás, ráadásul azért is lenne jó, mert szopatos lenne, ha mondjuk nincs támadó kártyád kézben több taktikai elem lenne hogy mikor támadsz és kit:P
sztem úgy kéne a körnek mennie, hogy van a gyúros szakasz mindenkinél amig tovább nem adja a kört és utána amikor körbe ment van a közös szakasz ahol a nem azonnali események zajlanak magyarul a körváltás

Reply With Quote