View Single Post
Old 04-19-2007, 22:50
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Igazából én is itt vagyok leragadva...

A másik verziónak sok értelmét nem látom, ha valahol van egy hálózat, akkor igen kicsi az esély arra, hogy ne lenne ott net is elérhető, akkor meg mi akadálya egy párbajnak például?
Pl mert lan partira mi nem netcafe-ba hanem pincékbe, meg hasonló helyekre járunk ahol nincs net, mindenki hozza a gépét és ennyi, sőt sokuknál otthon sincs net, és pár embert érdekelne a hód, csak ezért nem játszanak emellett úgy gondoltam hogy sok változás lenne benne az eredetihez képest, sztem ebbe még lehetne plusz bonyolitást beletenni,új fajok, személyiségek, akciokon is lehetne változtatni (új akciók, illetve a meglévők módositása kissé,akár gyengitése is hogy csökkentse a különbségeket) amitől másabb lenne sokkal a játék, sztem sokakat érdekelne.
be lehetne tenni egy állandó piacot, ami viszonylag olcso áron kinál mindent.
lehetne egy hasonló de más játékot is csinálni. sőt mivel nem igényelne nagy erőforrást egy helyi hálon a kis létszám miatt akár pár grafikus elemet is belelehetne vinni... pl egy térképet, amire azért ki lehet találni ésszerü ötleteket hogy hogy müködjön... tehát nem kimásolnám a meglévőt, hanem az alap strukturára épitenék fel vmi ami sokban hasonlit, de nagyon sok újitás van benne...

Reply With Quote