Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 04-19-2007, 10:53
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Pár perc múlva visszatérek oldalamon egy törpe nővel.
Kivont fegyverrel megyek mellette és a közelben lévőket kézzel intem kissé hátrébb. Farkas-nak külön jelzek, hogy maradjon csendben és lépjen kissé el a még élő fogolytól. Láthatóan eléggé ideges és feszült vagyok. a szemem körbe körbe cikázik és a legkissebb mozdulatra is azonnal figyelek és mozdítom a fegyvereim is. Lerí rólam, hogy azonnal ugrok ha valami probléma adódik.
A nő ruhája hasonlít az enyémhez, de sokkal jobb anyagból való és láthatóan új. Nem látszik nála fegyver. Vöröses fekete erős szállú haját az arca két oldalán két vékony tincsbe, a nagyját a háta közepéig omló fonatban viseli. A szemei jégkékek. Az alkata emberi szemmel nézve nem túl nőies. Női mivoltáról a szőrtelen és csinos arca árulkodik leginkább.

Hyas és Stancil értetlenül néz hol rád, hol az új jövevényre, de egyelőre nem kérdeznek.

A törpe nő előbb odalép a halotthoz, és megnézi, majd a még élő fogolyhoz, és a férfi vállára teszi a kezét. A nő arcán látszik, hogy nagyon figyel valamire. Körülbelül negyedórát áll így, majd Grenhez fordul, és beszélni kezd hozzá.

Farkas: egy mukkot sem értesz abból, hogy mit hadovál a nő.

Cikázó szemekkel figyelek míg "dolgozik" a nő, majd figyelmesen hallgatom amit mond. Válaszolok és beszélek vele ugyanazon a nyelven és közben többször meghajlok felé.

Last edited by Chris; 04-19-2007 at 11:56..
Sponsored Links