Biccentek a nőnek:
-Helyes. Akkor próbáljon visszaemlékezni minden apróságra ami a nyomukra vezethet. Minden elcsípett szó, elejtett megjegyzés. Bármi amiből kiderülhet kik ezek és miért tették amit tettek.
- Keveset beszéltek, és akkor is olyan nyelven, amit nem értek. De gondolkozok, hátha eszembe jut valami, ami segíthet. Arról, hogy miért tettek, amit fogalmam sincs - rázza meg a fejét.
Stancil felé fordulok:
-Van egy pár tőr abban a nyeregmálhában - mutatok arra amibe a zsákmányolt tőröket tettem - ha akarod magadhoz veheted őket. De óvatosan és jól használd!
-Mit csináljak azokkal a tőrökkel? - néz rád enyhén értetlenül.
Amíg Farkas talál megfelelő fákat én keresek egy elég vastag letört ágdarabot és előszedek egy lámpát a málhából, hozzá olajat és a tőrömmel egy másik fadarabból faragok féltucat hegyes botocskát. (szinte csak kihasítom a fából, nem formázom meg semmi, csak arra ügyelek, hogy hegyük legyen).
Fél szemmel a környéket figyelem és megkérdem Hyas-t, hogy járatos-e a vallatásban, vagy figyeli e egy darabig a környéket. Ha éhes adok neki enni a málhából és mégegyszer köszönetet mondok a tetteiért.
- Nem szoktam vallatni. Inkább figyelem a környéket.
Last edited by Chris; 04-17-2007 at 17:29..
|