Quote:
Originally Posted by Ati
Idézet a súgóból:
"Az árfolyam percenként változó érték, melyet a Császár határoz meg annak alapján, hogy az előző időszakban mennyi drágakövet sikerült felvásárolnia. A drágakövek ára 1-től 2000 aranyig mozoghat darabonként, és minél többet adtak el az előző időszakban a Császárnak, annál kevesebb aranyat fog érte adni a következőben. "
|
Ez eddig okes, a sugot en is olvastam, de ez nem magyarazza meg azt, hogy egy adott csoportban honapokig x az atlagerteke majd hirtelen felugrik ennek az 5szorosere. Kizartnak tartom, hogy hirtelen mindenki elkezdett dragakovet gyujteni es nem adja el a csaszarnak ...
Szerintem a sugoban levo mondat nem jarja korul a problemat teljesen. Lehet meg pl. kerdeseket feltenni. A csaszar dragakoigenye konstans? Csoportonkent valtozo? Esetleg valamilyen esemenyek befolyasoljak?
Lehet felvazolni peldakat, hogy mi okozhat meg ilyent ... Elmegy a csoport felso egyharmada szabira ezert a csoport dragakotermelese a 20ara csokken
(csak peldanak szantam ...) stb.
Szoval nem a pontos kepletre voltam kivancsi ... csak hatha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata ...
udv:
retek