View Single Post
Old 01-27-2006, 17:48
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Alba, az elejen a 20% lakitekercs sokat szamit. Orkkal nagyon nehez az eleje, nem tudom probaltad e, amikor bizonyara tapasztaltad, a torpe moralja csokken 2-vel olyan 10 kor utan, akkor az orknak harommal! Lehet bejon a tamado, es azzal foszthatsz, de nehezkes..S meglehetosen sok hazat kell epiteni.

Vik, megtetszett ez a "szo" :-) Mellesleg szepen leelemezted a fajokat. Orkkal ne feledjuk van mindig egy fel kepzesnyi hatranyod a torpevel szemben...Ork tabornokkal nem fogsz tudni sztem ervenyesulni...Az halott ugy, szerintem. Egyszer ha valaki jatszik egy ilyen felallassal, kerem ossza meg az elso 40 korre vonatkozo tapasztalatat! 7 kor alatt lehet bejon a bank, es termeled a lovet, de mit ersz vele? Mivel jobb, mint 9 kor? 7. korre ha nagyon ugyes vagy, van 50k-d, erre a kamat (100%-os adoval egyutt) +12k...Viszont 8 kor mulva 3-mal romlik a moralod...12-13. korre mar 60%-ot alulrol surulod...Persze, kisebb adokulccsal kell orkkal jaszani, de akkor mibol lesz penz kepzesre? S mi fog kamatozni? Orkkal az elejen tutira nem fogsz tudni tekit irni pl. Viszont torpekereskedovel lehet hogy tudsz...es lehet lakashelyzetit S akkor szombat hajnali 3-ra lehet 8k néped...Orkkal viszont jo ha elered az 5k nepet, es akkor mar nagyon sok hazad van...Annyi, hogy masra nagyon nincs is hely...Sok az a +20% hely. Nagyon sok! Csak erdekessegkeppen...100 haznal nem hinnem, hogy mindegy, hogy 4e vagy 5,2e a nepesseged S erre johet a torpevel irott tekercs....140 hazzal erdemes nyomulni 250 heki korul...Aminel ha van pl. 20% tekercsed, akkor 8k a népességed...Ezt hajnali 2-3-ra ellehet érni Egyeb fajjal, akkor max. 5k népet láttam...s azért 300 katona már számít...nagyon számít...S persze ne feledjük, elmegyünk 10e pontra, a tolik érvényüket vesztik, s akkor már vari sem kell sok...csak ló és íjj!
Reply With Quote