Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 04-12-2007, 21:51
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ha a tippelt táolságnak a lén nagyjából túljutottunk megállítom a lovakat és hallkan közelebb hívom Farkas-t és Hyas-t, továbbra is "bújva a loak teste mögött:
-Ha jól feltételezem hármunk közül csak Hyas az aki eléggé fürge és tán elég képzett ahhoz, hogy némi felderítést végezzen a környéken. Mégse lenne túl jó, ha kissé irnyt tévesztenénk és elrobognánk mellettük.Na meg me lenne jó belefutni pár tucat íjászba sem hirtelen. Körbe tudnál kémlelni? - nézek kérdőn Hyas felé - Persze, csak ha bízol a képességeidben anyira, hogy megtedd. Az ijen földfelszini felderítés nem az erősségem és azthiszem Farkas -pislogok a nagydarab, kötésekkel "díszített" ember felé - sem lenne túl alkalmas választás pillanatnyilag.
Megvárom a válaszát.

Hyas bólint, majd leszáll a lóról.
- Várjatok itt - mondja, azzal elosonkodik a fák közt.
Jó háromnegyed óra múlva jön vissza, egy másik irányból.
- Két őrt láttam, és két megkötözött alakot. Az egyikük gyerek a másik nő, de az arcukat nem láttam. Íjászokat nem találtam, és az őrök nem tűnnek varázshasználónak, persze attól még lehetek - fintorodik el - egy tisztás szélén táboroztak le, így csak az igy oldalról tudtam közelebbről megnézni őket.

Hogyan tovább?

Last edited by Chris; 04-13-2007 at 06:51..