Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 04-11-2007, 13:44
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Amit mondok, azt a rám hasonlító férfi fordítja.
- Nos a terv tehát a következő. A szomszédos nemesi ház pincéjéből fogunk mágikus kapun át eljutni a raktár helyiségben, ahol nincsenek mágiát érzékelő rúnák, csak fegyver előrántását érzékelők. Onnan az előre megbeszélt úton jutunk el a szobáig, kiszabadítani a gyermeket. Mivel a rúnák akkor jeleznek, ha mágiát használ valaki, vagy fegyvert ránt, ezért amíg csak az lehetséges, senki ne vegyen elő fegyvert, próbálja meg használni a környezet nyújtotta lehetőségeket (úgymint székek, vázák, korsók, egyéb használati eszközök). A testvérem (nézek rá arra, aki fordít) minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy a mágikus rúnákat hatástalanítsa. Ezalatt a falakon kívül, ugyancsak a pincéből kiindulva két nagy tiszteletű pap és egy kisírő fog elbújni, hogy szükség esetén menekülési utat biztosítson nekünk. Amennyiben elértük a a célunkat, akkor ott, megpróbálunk egy bizonyos tárgyat is megkeresni, ami elvileg ugyancsak a szobából nyíló helyisgében van és amit ugyancsak tőlünk raboltak el (ez egy tükör). Amennyiben sikeresen elértük a célunkat, akkor az előre megbeszélt úton kimenekülünk, illetve ha másképp nem megy, akkor kapun keresztül, kimegyünk az utcára. Az utcán lévő légió tagokat ne ölje meg senki, ha ez lehetséges.
És születnek emberek.