View Single Post
Old 04-10-2007, 14:21
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Vili View Post
Sziasztok!

Egy olyan ötlettel állok most elő, ami a kényelmet szolgálná.
Nekem gyakran nehézséget okoz az, hogy az építésnél nem tudom, hogy mennyi nyersanyagom van, a képzésnél nem tudom, hogy mennyi fegyverem van, és mire a tanácsadóból átmegyek az építéshez, elfelejtem (sajnos a rövidtávú memóriám tényleg rövid ).
Tehát arra gondoltam, hogy az építés résznél esetleg jó lenne, ha ki lenne írva a a nyersanyagokból rendelkezésre álló készlet, a hadsereg kiképzésénél pedig a rendelkezésre álló fegyverek száma.
Ezen kívül szerintem jó lenne még az is, ha a kincstárban az is ki lenne írva, hogy az eladott drágakövekből mennyi volt a bevétel (persze nem nehéz két számot összeszorozni, de azért kényelmesebb lenne).
fölülre vagy alulra szépen egymás mellé oda lehetne írni
mondjuk nem értem, mi a gond, mert nem kell megnézni a tanácsadón mennyi a fegyó és átlépni és közbe elfeljteni
meg kell nézni tanácsadón el kell osztani a fegyverszükséglettel (íjász,elit vagy kati lesz-e belőle) és megvan mennyit képezhetsz. ha meg az a gond, hogy szeretnéd, hogy maradjon, akkor nézdd meg mennyi képezhető és amennyit megszeretnél tartani annyival kevesebbet képzel
Sponsored Links