View Single Post
Old 04-10-2007, 09:11
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by bimmbimm View Post
Lehet azért nem láttál mostanában varjakat, mert van a közeledben egy Elf ország ahol sok az íjász, és ők ösztönösen irtják... Nem fogom rájuk, én csak felhívtam a figyelmet rájuk, de van aki nem is látott még varjút (pl.: Te ) van aki azt mondja hogy valós a probléma és fegyverkezni kell (Gyula) van aki szimplán hülyének néz minket (pl.: Burning)... És Te ilyen helyzetben kiállsz a varjak mellett... hát szép
Sok a rágcsáló... van macskád ha júl tudom, scann-eld be és add oda Atinak a fájlt hogy írja bele a játékba, és már meg is van oldva
Nem a varjak mellett vagyok csak nem látom bizonyítottnak, hogy tényleg ők tehetnek mindenről.:P
Azt mondod, hogy azért nem látok varjakat, mert elf kéz van a dologban? Ezesetben kifejezetten szerencsésnek érzem magam.:P

A rágcsálókat pediglen bízd csak ide.

Quote:
Originally Posted by bimmbimm View Post
Nézd meg hogy hány éves vagyok, és akkor talán majd valahogy kiszámolhatod hogy nem nagyon volt időm már rendőrnek lenni De lehet hogy az a probléma, hogy kettő szövim is rendőr, és rámragad... de nem hiszem... én sosem voltam normális, de ha ez bűn, akkor bocsánat.
Talán ha nem kertész lennél fel sem tűnne a gyom
Hmmm... ha nem voltál, nem vagy rendőr, akkor még lehetsz....
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote
Sponsored Links