04-06-2007, 08:47
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Bár az jó kérdés, hogy mi van akkor, ha mondjuk x játékos 30 ponttal akar egy arannyal jól megpakolt őrt, y játékos pedig, ugyancsak 30 ponttal nem akarja? Elkezdenek egymásra licitálni? És meddig lehet elmenni a kívánságokban? Akarhatom, hogy a semmiből a kezembe teremjen egy überbrutál tápfegyver?
|
Mivel az adott játék szabálykönyvét nem olvastam ezért csak a saját ötleteimből tudok kiindulni, és abból, hogy én KM-ként hogy csinálnám.
Én nem engedném a licitálást, de azt igen, hogy más módon akadályozza meg a dolgot, ha nagyon akarja, pl: a szomszédos szobából kijön egy másik őr, aki felébreszt a társát. Ebben a játékban benne van a lehetőség (mint ahogy a többiben is), hogy a játékosok egymást szívassák, de szerintem ennél érdekesebb ha a KM-mel próbálnak kitolni közös erővel....
A kívánságokkal kapcsolatba meg azt tartanám logikusnak, hogy meg lenne, hogy milyen kívánság mennyibe kerül, és mivel az elkölthető pontok száma véges, így meggondalandó, hogy ki mikor mire költi őket. Lehet, hogy kérsz magadnak egy talált táp fegyvert, amire valószínű a pontjaid nagyrésze elmegy, de a KM ahogy adta el is veheti tőled (pl: kiderül, hogy egy hiper-szuper nagyhatalmú akárkinek a fegyvere és kéri vissza, stb) vagy másképp is kitolhat veled (pl: a fegyver átkozott, stb).
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|