View Single Post
Old 04-05-2007, 11:52
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

- Nem akarok beleszólni, de amikor ellenőriztek minket és elmentek majd megtámadtak, akkor valami nagyús lehetett nekik, amiért megtámadtak, természetesen nekem fogalmam sincs, hogy mi, de valami az lett. Feltehetőleg ezt a hajót keresik, hiszen valószínűleg a szerzetesek üzentek, vagy ha nem, akkor is visszavárták őket, de nem tértek vissza, szóval a hajó nem biztonságos szerintem, főleg ha olyanok ezek a toroniak, amit hallottam róluk.
- Az is lehet, hogy a mi álcánkkal volt valami baj, ai lebuktatott, de akkor ennek az esélye a későbbiekben is fenn fog állni.

Feran megrázza a fejét:
-Nem valószinű, hogy az álcánk volt a baj. Az egyik katona, aki az ellenőrzést végezte mások parancsát követte. Szerencsénk, hogy nem azok közül való volt akik láttak titeket. A kígyófajzatok rabszolgákat, áldozatnak szánt embereket akartak szerezni. Eleinte legalábbis. Most már kíváncsiak is ránk, de az álcánk még kitart. Mondhatni szerencsések is vagyunk. Az ellenállásunk nagy részét mágikusan fejtettük ki - néz Gil felé - és mostanra biztosan utánnaérdeklődtek a hajónknak. Az ellenőrzőktől meg fogják tudni, hogy egy Nemes utazik a hajón. -Ryel felé pillant - Valószínüleg be fogják tudni a dolgot a nemest védelmező testőrök fellépésének és még örülni is fognak, ha a főrang nem jelentkezik náluk vérváltságért amiért veszélyeztették az életét.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 04-05-2007 at 12:55..
Reply With Quote