Quote:
Originally Posted by Valezius
Te leírtad a 0varázslós, 0tolvajos ötletedet, aztán ilyen kérdéseket teszel fel:
Tippelj hány orit loptam szét!
Tippelj hányan próbáltak akár csupán visszagömbölni!
Ennek mi köze a dologhoz?
Nem éri meg a befektetett időt egy ilyen elf, nekem tuti nem. Gnómmal napi 10percet kell rászánni az orira, míg a másikkal (többivel) lehet rendesen játszani. Ez az elf meg elég sok idegeskedést és foglalkozást követel, szerintem.
Nem játszanék arra, hogy a környéken mindenki hülye, mégha így van is. Sőt volt olyan, hogy 199hekin voltam 40tolival, és valaki próbált lopkodni, ráadásul be is bukott. Szóval a 0tolvajt még pár kezdő is átlopja, aki nem tud semmit.
|
Kutyuleee tapintott rá a lényegre.

A kérdések eleje arra vonatkozott, hogy mikor okot szolgáltatok tolis elffel egy tűzgolyóra (ami esetlegesen be is férne), akkor sem tesz a játékosok 99%-a semmit, mert félti a piciny országát mnden nemű ártalomtól. Pusztán az utolsó kettő kérdésem vonatkozik a konkrét 0 toli/vari/sereges elfre, mely felépítés az előző kérdéseket megválaszolva máris értelmet nyer.
Abban igazad van, hogy nem napi 2 percet igényel, mert piacolni kell vele kicsit, de még így is megoldható napi 10 perc alatt. (azt mondjuk nem tudom hogy mit szöszölsz 10 percig a gnómban

)