Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
sztem akkora badarság ez a topic.
ez egy játék bármennyire is feltudod huzni magad, ha hibázol...
ha kis tételről van szó akkor nem hiszem hogy zavar hogy buktál 1-2millát
ha meg nagyról akkor idézek egy mondatot
"a piac nem raktár" és ha ott tartod a cuccodat akkor válald a következményeket ha elrontod. ha meg tőzsdézel akkor is benne van a bukta a dologban, a lényeg hogy figyelni kell... úgyanúgy mint az életben... nem hiszem hogy egy isteni kéz lenyúl hozzád és megvéd ha vmit áron alul adsz el vagy ép elgépelsz egy átutalást...
|
Nem fogom elmondani századszor is ugyanazt. Ha nem tetszik nektek, akkor nyilván nem lesz ilyen sosem. Ettől még marhára sántít az életből vett példa, hiszen ez egy játék, ahogy te is mondtad, másrészt az életben baromira megmondhatom a brókeremnek (játék -> helytartó), hogy ne vegyen vagy adjon el bizonyos árak felett/alatt. Itt ráadásul nem a helytartó vásárol ezt kellene felfognotok végre. A helytartó csak "az a hely", ahol be lehet állítani, hogy mit ne engedjen nekem, ha ezt én kértem tőle előtte. Totál mellébeszéltetek a legtöbben.
Elfogadom, hogy a játék része a hibázás és hogy take it easy és mivel jobb a békesség, Ati úgyis átteszi hamarosan ezt a topikot a többi közé a másikba. Ettől még ez jó ötlet