View Single Post
Old 04-01-2007, 13:52
invisible
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Arrow

Én csak most regiztem ide erre a fórumra nemrég, de örömmel nyugtáztam azt, hogy ez a fórum külsőleg is megeggyezik a hodito kinézetével.
Nem csak azért tetszik mert ha már hozzá készült, azon dolgok megbeszélésére mellyek ott a hoditón találhatók, akkor épüljön be a környezetébe, hanem azért is mert ez a környezet azon kívül, hogy tőkéletesen megfelel a játék időbeni környezetéhez, szerintem a szemet is kellemesen megnyugtatja.
Ez pedig véleményem szerint fontos egy ilyen játéknál amit szinte folyamatosan lehet játszani a nap 24 órájába
Igaz nekem a monitorom is olyan ami a szemre nem bocsát ki káros sugarakat, és mellette még a gépnél szemüveget is hordok ami direkt a számítógépnél sokat eltöltött idő eredményekénti szem fáradság kivédése érdekében készült, de ezek ellenére is ha a szín környezet nem megfelelő bizony 10-12 óra gépnél eltöltött idő után már nagyon fárasztóan hat a szemre.
Ebbem a játékban viszont ez a színkörnyezet a 18 óra folyamatos játékot is lehetővé teszi szem fáradás nélkül.
Én legalább is így tapasztaltam.
Ezért aztán most, hogy módom van ezt megköszönni ezzel a lehetőségemmel élve:
----Köszönöm a játék készítőjének, illetve tervezőjének ezt a csodálatos játék és fórum környezetet!----
Reply With Quote