View Single Post
Old 04-01-2007, 07:54
invisible
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Arrow

Quote:
Originally Posted by bimmbimm View Post
Hol? Ott kérlek, hogy van egy szövi, legyen benne varis, tolis, hadis, mind1... Nyit valamelyik egy kapot rá és elkezdi vinni az embereket (nem a raktárból lopásra gondoltam alapvetően) elvisz egy csomót, aztán a másik, harmadik, negyedik... Boldog boldogtalan tud lopni a hullától, és egy szövi egy kör alatt, ha van benne egy értelmes tolis, akkor 2 ezer embert símán el tud lopni (ez a tapasztalat része nálam) ezt a hiányt sztem nem lehet pótolni csatákból, aztán ha rászállnak, akkor újra és újra kilopják a szemét, szegényke előbb utobb nem fogja bírni... szerintem
Igen helyesen mondod, ha rá szálnak, de mivan ha a hulla is szöviben van és visszaüt a szövije?
Azért egy hulla szövi beütése után marad egy kis nyom.
Na meg kérdés megéri e rászállni egy hullára hiszen a semmiért elpazarolni a tolvajol energiáját az helyett hogy lopnának olyat másoktól amiből van haszon is nem egy bölcs dolog.
Másrészről meg ha egy hullával szórakoznak más meg közbe beüt hozzájuk akkor miből pótolják a veszteségeket ha a tolik ezze pazarolják az energiát?
Arról még nem is beszéltem, ha okos a hulla akkor úgy építi ki az orilyát, hogy a népesség mindig több legyen jó pár százalékkal a szükségesnél, az az ha lopnak is tőle pár száz embert akkor se legyen emberhiánya.
Reply With Quote