View Single Post
Old 02-24-2006, 12:15
Ven Ven is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Apa
szurtak má meg télleg csak 1 ütést érzel, de ez nem tart sokáig, függően hol ért a dolog. gondolom 1 lövés 9mm el ,a megfelelő helyen, kis idő elteltével nem hadakozni akarsz, hanem átfut rajtad, huuu nehogy elvérezzek, vagy hasonlo. utána a sokkos rész, fázás, na olyanko kinek van még kedve és ereje lövöldözni.....nem a filmekből indulok ki, és természetesen vannak kivételek, (magasabb fájdalom küszöb, stb)de sztem utána nincs sok ugrálás.
pillanatok alatt előveszi az embert a halálfélelem, van akit má akkor amikor ráfogják a fegyvert. szerintem.

Közelről halálos lövés esetén is (gondolok itt szív, fej, torok stb.) van a már halott embernek még 5 msdperce, amíg reagálni tud szóval, ha fegyver van nálla sosem kézpénz, hogy nem tud visszalőni. Ezért tanítják sok lövészeten is, a dupla lövést: egy a találat másik, hogy kibillenjen az egyensúlyából, ha besokkol akkor az tényleg akarat bénító akkor már tehetettlen lesz. Szimuláció halálos lövésre egy spediális centrifuga szerű gép amit volt szerencsém kipróbálni, tényleg kontrolálhatattlanná teszi a mozgást, viszont mielőtt összeestem meg tudtam húzni az elsütő billentyűt igaz célt nem találtam. Viszont így is megvolt az esély egy lövésre. A fizikai, pszichikai állóképesség meg rengeteget jelent, az egyik legdúrvább eset tudtommal Oroszoknál történt, ahol 9 lövésből 4 halálos volt és még 2 katonát kivégzett egy szökött fegyenc.
Reply With Quote