View Single Post
Old 03-31-2007, 12:42
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by lagen View Post
igen mondjuk nem mondta senkise, hogy kötelező a profiknak ide jönniük
én személy szerint első dolog ami miatt a profikat várnám a csoportba az azért van, mert ugye az X fórumot Ati bezárta a sok szabálytalankodás miatt

lehetne a Q csoport az X utódja, de persze csak a régi X fórumosok akik egyben valszeg elég profi játékosok is, és akkor még szabálytalankodás se lenne, és végre lenne egy normális fórum ahol a régi X fórumosok tudnának beszélgetni
és persze közben jókat háborúzgatni igaz lassan

az ötlet pedig tényleg hülyeség... Synkel megmondta miért, erre nem is gondoltam amikor felvetzettem ötlet törölve
Egyre rosszabb
Boszi az X az nem lassú csoport ezért ez így megint hülyeségnek tűnik És csak azért mert X-be nincs fórum szerintem senki nem fog csak a fórum miatt lassúbba menni hogy ott öregedjen meg inkább a legminimálisabb idő alatt fellép X-ből L-be és ott a közös fórum.... Normál csopit feladni a lassúért, tényleg öregszel és belegondolok hogy ez egyre csak rosszabb lesz
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote