Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 03-29-2007, 18:26
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Grennek:
- Löhet szétet váltak, 2-3 fűre, a fuglyukat meg csak ögyesível viszik. (tanácstalan fejvakarás)

Láthatóan eléggé ideges vagyok. Főleg Farkas- megjegyzése után.
-Több kis csoport? Ennek nem tettszik a gondolata sem. Arról nem is beszélve, hogy ha tényleg vannak köztük varázslók akkor lehet, hogy tudnak rólunk. Akkor pedig ..... -függve hagyom a mondat végét és rámarkolok az új egykezes bárdom nyelére.

- Szörintem mög kéne pihenni valahun, me így nöm jutunk sehuvá se. Hiába körestetjük, ha aztat sem tudjuk hugyan níznek ki, mög hányan vannak. Nem tudunk sömmit sem. Inkább pihenjünk, hugyha lösz merre tuvább, harckípesek lögyünk. Vajákusok öllen úgyis csak a gyursaság számít, az meg fáradtan nem fug elíg lönni.

Farkas-nak:
-Nem rossz ötlet - morgom - esetleg megtehetnénk, hogy lepihenünk valahol, de a fogadóstól meg kell tudni mikor nyitják a kapukat és főleg hány van belőlük! Aztán nyitás előtt odamegyünk háromhoz külön-külön. Ha szerencsénk van látjuk kimenni őket, ha nem akkor találkozunk bizonyos idő elteltével valahol ésmegbeszéljük hogyan tovább. Ha több kapu van akkor átmegyünk azokhoz is és megkérdjük ment-e ki hasonló csapat. Ha nem akkor tényleg gondban leszünk. De így legalább valamennyi esélyünk lenne megtalálni merre mentek és követni őket.
Várom mit szólnak az ötlethez és közben egy darab szárított húst rágcsálok.

- Júl van, szörintem jú lösz így.

Hyas sem tiltakozik, így kerestek a közelben egy fogadót, ami árban (15 réz fejenként vacsorával együtt) és egyéb szempontokból is elfogadható. Gren kérdésére a fogadós közli, hogy három kapu vezet ki a városból (Észak-Kelet, Észak-Nyugat, és Dél-Kelet felé).

Lefekvés előtt valaki tervez még valamit?

Last edited by Chris; 03-29-2007 at 20:27..