View Single Post
Old 03-29-2007, 08:50
richardka richardka is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Gondolkodtam az elfen, hát én nagy hülyeségnek tartom. Ha a gömb befér, akkor a tűzgolyó a minimum. Onnantól meg halott ügy. Másrészt 2gömbből kiderül, hogy valószínűleg nincs templom.

Továbbra is azt mondom, ha tekit kell írni, akkor a lehető legkevesebb ráfordítással érdemes csak. Gnóm 199hekin, napi 2*5perc (első 5perc piacra vinni valamit, második 5perc a pénzből tekit írni).

Másrészt hogyan jussunk 200heki alá?
Én 2módszert tudok. 1, várni kell, egy kezdő csak beüt. Esetleg lehet kevés varival ártózni a környéket, hogy valaki megharagudjon.
2, 2felfedezéssel felmenni 240hekire, képezni 200támadót, és beütni valakit, akinek nagy a hírneve, ha 5sereggel beüt alulról máris a jó helyen vagyunk.

nem kell felmenni, elég ha csak le akarod ártozni a környéket és fix hogy leütnek, de az is elég ha elkezded osztani az észt. ) mostanában beválik ez is. Csak arra kell figyizni nehogy tükörpajzs legyen fenn)

Főleg ha lekicsinyled az országot aztán csak meg akarja mutatni .
Vagy mégjobb.
Anno én követtem el hogy irtam egy országnak
" Te figyi itt ugratnak a szövitársaim, hogy gyenge vagyok és még a te gyenge országod is bejutna hozzám és elvinné a főldjeimet.
Nagyon bosszant az egész főleg hogy tégedet is ocsárolnak. Mutsad meg nekik hogy erös vagy. Ha nem jön össze akkor egy Vipre a vendégem vagy!!!
Komolyan mondom"

Sose sikerült Vipet küdenem mert mindig beütöttek.

hmm de jo régen volt ez)
Igaz akkor nem volt még szokás alacsony hekin sok pénzt gyüjteni, vagy legalábbis nem volt elterjedve