Quote:
Originally Posted by robogo
Szerintem is elég nehéz vele játszani!!!! De azért vannak előnyei amik tök jók! 
De a hátrányai azok nagyon rosszak!!!!
Én már voltam hullával!
|
Én is játszottam hullával. MF-ként
Pár tipp, MF mazoista hulláknak:
1, Mivel mindenki lát, így úgy támadj, hogy legyen pénz nálad némi haderőre. Az épületeid akkor jöjjenek be, mikor a másik beütne, ha viszafordul rá. Így végeredményben az ellenfél azt látja, hogy van egy kezdő hulla, aki üresre kitámadta magát. Rádforul 5-7 sereggel, mert az épületlistád és a gömböd alapján, simán befér. Viszont kevés olyan játékos van, aki egy épületfelmérés után összeadja az épületeket és megnézi, hogy építessz-e valamit. Így a beérkező épületekkel nem számol. Márpedig azokba fér egység, így simán ki lehet védeni a támadást. Mivel távolt nem tud nézni a hulla, az a jó ha minden csatájánál arra készül fel, hogy visszatámadnak.
2, folyamatosan figyelni kell a pontlistát, lehetőleg körváltáskor, akinek a közeledben esik a pontja, arra lehet támadni, jó az esély rá, hogy beverték, Ő meg indul visszafelé.
3, Célszerű negatív vagy 0 hírnévponttal rendelkező országokat célpontnak választani. Ezek közül is az a nyerő, akinek minnél régebbi a sorszáma.