Olyan szavazási opció nincs, hogy : "Engem rohadtul nem érdekel!"
Mert én arra szavazok. Tőlem akár Hitlernek, Napóleonnak , Leninnek, Gorbacsovnak, Besenyő pista bácsinak, Vinetúnak, Orbán Vikinek, Szlóbó Milosevicsnek vagy épp valami városnak, országnak, npővénynek, állatnak vagy akárminek nevezheti magát. Engem nem érdekel. Ne legyen vulgáris oszt kész.
Lehet az ilyet kritizálni + filózni róla amennyit csak akartok, ha nincs jobb dolgotok. Mindenkit sérthet valami, ami a másik számára közömbös. El lehet ítélni azt aki úgy nevezi el az országát, ami esetleg másokat sért valamilyen formában... de sehol nem írja a szabályzatban, hogy 10évesek, értelmi fogyatékosok, tömeggyilkosok, sátánisták stb nem jácchassák a Hódítót és számukra lehet, hogy egészen mást jelentenek bizonyos kifejezések, mint a "normális emberek" számára.
Soha nem értetem az ilyet. Az álltalános iskolát, ahova jártam régen Április 20. állt. iskolának nevezték. Mittom én hány év múlva átnevezték Nikola Tesla Á.I. re mert valakinek eszébe jutott, hogy Adolf Hitler pont április 20.án született... Most akkor mi van? Április 20.-a fekete nap és minde elitélendő és törlendő, ami ekkor történik? Mi van , ha én 2 nappal később születek? Akasztjam fel magam, mert akkor lenne a szülinapom mint Hitlernek? Ez hülyeség. Most kissé átestem a ló tuloldalára, de ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nem kell az ilyesmivel foglalkozni. Legalább is nem itt.
Van ez a 666 dolog is, amit mindenki rögtön a gonoszhoz köt, közben kicsit utána kellene nézni.
Sok híres, vagy inkább hírhedt történelmi személyiség sért bizonyos embereket valami miatt, de ez szerintem nem kéne hogy ITT problémát okozzon.
Genghis Can nevét érdekes módon senki sem említi és senkit sem sért, pdig az ürge érdekes dolgokat művelt annak idején. Aki nem hiszi járjon utána. Ráadásul nem egy ori kötődik a nevéhez. De az ilyesmi, nem győzöm hangsúlyozni: nem kell, hogy érdekeljen egy internetes játékban senkit. Ha nem teccik ártózd le, lopd + , mészárold, pusztitsd, foszd stb jobban, mint ha egyt szimpibb ori lenne.
Egy másik kultúrában lehet hogy egészen mást jelent. Kicsit talán mindenki lehetne flexibilisebb és nem kéne ilyen dolgokra koncentrálni, mert rossz az aki rosszra gondol. Álltalában az kiabál a legjobban akinek a háza ég.
Last edited by Cece; 03-27-2007 at 22:28..
|