nekem is

- ebből érezhető, elolvastam a topicot
borzasztóan elegem van abból, hogy mindenre a Holocaustot hozzák föl, mindenhol azzal védekeznek, azzal dobálóznak
ott az egésszel a gond, hogy egy (meglehetősen elítélendő, és gusztustalan) történelmi eseményből politikai ügyet csinálnak, amit úton útfélen hangoztatnak - ahelyett, hogy gyásszal emlékeznének, ami úgyszintén undorító
megjegyzem, akik tették, azok megkapták büntetésüket, és már egy halom kártérítést is szétosztottak (olyanoknak is,. akiknek egyáltalán nem lenne rá szüksége), ettől függettlenül a mai napig évi 4-5 holocaust megemlékezés biztos van
zanzásan: pénzt és politikai hatalmat nyernek azzal, hogy milliók egy romlott ideológiának az áldozataivá váltak
arról persze mélységes nagy hallgatás van, hogy a szerencsétlen palesztinokat ott írtják és nyomják el, ahol tudják, de legalább ők védekezni sem tudnak világpolitikai szinten -> és ha nem figyelünk, velünk is ez lesz (sajnos így van, csak ezt senki sem meri kimondani)
remélem senki nem gondolja ezután, hogy valami szésőjobbos fanatikus vagyok, csak nem árt megnézni a dolgokat a másik oldalról is