View Single Post
Old 03-27-2007, 20:17
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by AndrewB View Post
nekem is - ebből érezhető, elolvastam a topicot

borzasztóan elegem van abból, hogy mindenre a Holocaustot hozzák föl, mindenhol azzal védekeznek, azzal dobálóznak
ott az egésszel a gond, hogy egy (meglehetősen elítélendő, és gusztustalan) történelmi eseményből politikai ügyet csinálnak, amit úton útfélen hangoztatnak - ahelyett, hogy gyásszal emlékeznének, ami úgyszintén undorító
megjegyzem, akik tették, azok megkapták büntetésüket, és már egy halom kártérítést is szétosztottak (olyanoknak is,. akiknek egyáltalán nem lenne rá szüksége), ettől függettlenül a mai napig évi 4-5 holocaust megemlékezés biztos van
zanzásan: pénzt és politikai hatalmat nyernek azzal, hogy milliók egy romlott ideológiának az áldozataivá váltak
arról persze mélységes nagy hallgatás van, hogy a szerencsétlen palesztinokat ott írtják és nyomják el, ahol tudják, de legalább ők védekezni sem tudnak világpolitikai szinten -> és ha nem figyelünk, velünk is ez lesz (sajnos így van, csak ezt senki sem meri kimondani)

remélem senki nem gondolja ezután, hogy valami szésőjobbos fanatikus vagyok, csak nem árt megnézni a dolgokat a másik oldalról is
OFF

Igazad van sajnos nem tudok zöldet adni, és tudod úgy érzem hogy aki igy gondolja mint Te meg én és ki is mondják azt leköpik meg megbélyegzik, mintha valami szörnyü emberek lennénk, holott csak más véleményünk van.

Igy van ahogy mondod, meg kell nézn ia dolgokat a másik oldalrol is, nem csak a figyelmet elterelni. Úgy gondolom teljesen helyén való a hozzászólásod.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote