View Single Post
Old 03-27-2007, 14:31
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Croissant View Post
Nem szívesen nyilatkoznék más nevében, bár valószínűnek tartom, h más is osztja a következő gondolatomat...

Nos, úgy hiszem, hogy alaposan sikerült csalódni Benned... Elsősorban az érettségedben (ahogy ezt a konkrét kérdést kezeled) és ezen hozzászólásod kapcsán a logiká(tlanságo)dban...
Valahogy nem illik összekeverni néhány millió halottat (ill. emléküket) a hajánál fogva előrángatott betűlevesed áldozataival (bármennyien is legyenek azok)... Úgy vélem, h ezzel épp Te hoztál fel ide nem feltétlenül illő, és SZÉLSŐSÉGES példát...
Engem speciel kifejezetten zavar az ilyen (és ehhez hasonló) orinév, nem kívánom ugyan a törlésüket, de az mégis jó lenne, ha az eredeti elképzelésnek megfelelően fel lenne szólítva az ori tulajdonosa a név megváltoztatására...
Muszáj vagyok kihangsúlyozni, hogy az itt általam leírtak nem feltétlenül (értsd: nem) tükrözik az én véleményemet a témáról, mint magánember. A Hódítóban egy következetes irányvonalat kell ezügyben felállítani, ebbe a "kérdezzünk meg 10 embert, kinek mi jut az eszébe róla" elv nem fér bele.