Quote:
Originally Posted by laci
2. Magasabb területen, ha egy óriást szét akarsz szedni, akkor annak az egyik módja az, hogy elkezded módszeresen, napokon át gyújtogatni, és ha van rá lehetőség, rengetni.
3. Bizony láttam már túlélő óriást, nem is kezdőnél, sokadik személyiségnél (tudod, egy betonnak kiépített országnál 3-4. személyiségnek már egészen hasznos, azzal tuti nem fognak gyilkolászni, legalábbis gondolom, ez a logika).
De szerintem a bontás utáni nyersanyag-visszanyerés sokkal értelmesebb dolog, arról nem beszélve, hogy egy kicsit értelmetlen is "építésznek" nevezni azt, ami nem épít, csak védi az épületeket.
Mindegy, sokan panaszkodnak arról, hogy egyre több a beton, nyugisan felfedező ország. Ha ezt a vonalat akarjuk erősíteni, akkor hajrá.
|
Na, kezdem

Magasabb szinten ha egy óriást szét akarok szedni, elkezdem módszeresen mészárolni, esetleg pusztítani, bár én mészár-párti vagyok

Lehangoló a gyújtogatás eredménye, nem hiszem, hogy egy átlagos tartalékkal rendelkező óriást valaha is szét lehetne szedni vele. Emberlopás dettó...
Túlélő óriást én is láttam, mint ahogy túlélő hullát is, valahogy nagyon nagy értelmét nem láttam sose. Egy gazdálkodó óriás esetében 20x hatékonyabb személyiség.
A bontás utáni nyersivisszanyerés elképesztően táp személyiséggé tenné az
építészt. Nem 200 hekiről beszélek, de 1k-n már vagyont lehetne megtakarítani 1-1 alábontásnál, A-ról meg ne is beszéljünk.
A betonozás egy dolog, nem hiszem, hogy nagyon sok óriás betonozná be magát. Ha meg mégis, jönnek majd az orkok, és beverik