View Single Post
Old 03-26-2007, 11:26
Everlasting Everlasting is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Én a legjobb pénzforrásnak a tőzsdét látom. Ha valaki folyamatosan figyeli a piacot-amit már előttem szólók írták- idővel rájön kb mi lehet a valós értéke a dolgoknak, illetve mi fogy másképp éjszaka, hétvégén stb.

A legtöbb pénz szerzésnek hátránya lehet a nehezen bevédhetőség illetve hogy helyet foglal. Skitivel ellentétben az én orijaim csak stagnálnak tartalék szempontjából felfelé haladva. Az 5.ről -a katit nem számolva is- legalább 1-2 milliárdos tartalékkal megyek felfelé. Onnantól a tőzsdéből élek és így felszabadul elég sok helyem.
Skit: amire Remy is rámutatott (de ő nem szokta túlragozni ) magas szinten egy szöviháború alatt könnyedén apadhat az ember pénze, és ez nagyságrendilieg nagyobb tartalékot emészthet fel, mint az alacsonyabb szinteken. Akkor pedig könnyen lehet hogy fogy az ori tartalék, mégha ezt helyre is lehet állítani.És itt a tartalékról beszélek leginkább,nem feltétlen az ori "tőkéjéről"-bár ha jól értem a fogalmat akkor a tőke is jobban megsinyli ha 100 hekit veszit az ember mintha 13-at
Reply With Quote