Thread: újraindulás
View Single Post
Old 03-23-2007, 13:16
API API is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%
Talking

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Ezzel kicsitsenem értek egyet.. Egy bikaerős orit is szét lehet kapni 1/A-ban pikk-pakk.. Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy az újrázni kívánó országokat "visszalökjük" a "mélybe".. Tény és való, hogy az újrainduláson valamit változtatni kellene.. Én anno a még a levlistán is azt mondtam, hogy maximálni kellene az arany illetve tekercskészletet amivel egy frissen újraindult ország rendelkezhet.. de ez már akkor ott le lett szavazva.. nem tudom, most mennyivel több a létjogosultsága ennek az elképzelésnek

A Denivel kell egyetértsek... mivel ha vkit szétszednek /és nem azért mert "nem érett meg a szintre"/ akkor limitálva legyen minden "érték" az "új" orijában... így, akit levertek nem megy 1 szinttel vissza /ami sztem igen nagy cumi.../, aki meg csak a pénzt karja fiaztatni, az találjon ki mást...

mellesleg véleményem szerint nem csak az újrázók miatt értéktelenedik el a pénz... hanem a csopik élén/alján trónoló őstermelők miatt... pölö...
de gondolom 1 forradalmat robbantana ki, h limitálnánk a szinten eltöltendő maximális időt pölö... és nem csak a szabisoktól ugrana le 1-1 heki a top 30ban, akik úgysem csinálnak semmit mellesleg...

és éljen Xéna... mega A Deni és off
Reply With Quote