View Single Post
Old 03-23-2007, 12:13
Hóhér Hóhér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by laci View Post
Határozottan nem az... Amikor tavaly nyáron Belgiumban nyaraltam vagy 10 napot, és egész nap ott motoszkált a fejemben, hogy "jó-jó, szép ez, meg jó is, de keressünk már egy helyet ahol megnézhetem az országomat", akkor rájöttem, hogy ez már több, mint játék, ideje lazítani egy cseppet

És azóta jobb is, sokkal jobb játéknak venni, és úgy állni a dologhoz, én úgy érzem

hát számtalan ilyen esetről tudnék mesélni

befizettem az asszonyal egy Lengyel körútra...
ahol tudtam szabiztam, ahol nem nem
írtam a supportra, hogy lehet e gond, ha véletlen innen onnan lépek be Lengyel országról...
természetesen azt a választ kaptam , hogy nem lehet gond,
( talán az angolról volt szó éppen ), és hogy nem igen játszottak akkor még sokan onnan...

a lényeg az, hogy úgy alakult, hogy amíg a csoport nézte a turista látványosságokat az összes városban, én loholtam mindenütt netkávézókba, mert nem működött a wapp küldföldről , hiába intéztem el jó előre...

vagy...

midnekinek ismerős a közös családi vacsora , esküvő rendezvény bármi...
hát én is elszakadtam 1x a gép elől vacsizni...
pont eszem a franciahagymakrém levest, amikro csörög a telcsi, ( Sati komám) hogy mekkora szövi háború alakul ki, mikor tudok géphez ülni...

nah gyorsan el rohanok a legközelebbi net kávézóba- nincs nyitva...ha már elindultam inkább haza autókáztam... elintéztem a dolgomat aztán vissza az éttermebe...

még csak akkor fejezték be a második fogást nem maradtam le semmiről , de volt aki furcsán nézett rám hogy mi van...

a munkahelyi hódozásról nem is beszélve, amíg tűri a cég...
én egy szállodában voltam ügyvezető, de túl sokat ültem ahód előtt, szóval nem tetszett senkinek, így azóta itthon vagyok nem dolgozom... ( lehet kötetlenebb pénzforrást keresni )

nem kell hogy piszkáljanak, amikro pár mp van a támadásra...

hogy függés e ?
lehet, de pl nekem a párom úgy látja,több dolog között persze a hóddal kapcsolatban is, hogy ha azt csinálom amit szeretek, addíg vagyok boldog...

Reply With Quote