- Félreértett Feran Úr, úgy gondoltam, hogy az átváltoztatott fegyverek is a kocsikon maradnának alaphelyzetben, no meg gondolom azért léptem nyomon nem fognak minket mágiára érzékeny szemek vizslatni. Ha pedig kocsi alkatrészeknek lennének álcázva, kisebb feltűnést keltenének esetleges mágikus kisugárzásuk, mint az említett ágyékkötőnek. (félmosoly)
Ezek a mágikus karcolatok, melyek biztosítják a hatást tartósan, körömnyi nagyságúak, elrejtésük könnyen megvalósítható. A rajzolat megszakításával pedig az eredeti forma visszanyerhető. Persze ez Gil asztala, nem venném el kenyerét véletlen sem.
-Akkor egyszerűbb mód, ha a "közönséges" fegyvereket elzárjuk egy ládába és a sajátos jellegűeket, például Gil íjja, Dhar szarvkardjai és Tömzsipöröly fejszéje, felfüggesztjük a batár belsejében, mintegy "díszként".
- De eszembe jutott még egy lehetőség is. Vannak bizonyos mágikus pecsétek, rajzolatok, melyek engedelmes bábokat csinálnak azokból, kiknek lelkét bilincsbe verik. Esetleg lehetne ilyeneket elhelyezni obsor társainkon, természetesen hatás nélkül, kellő szakértelemmel álcázva, így biztosítva engedelmességüket az Úrnő felé. Így fegyvereik jó részét maguknál hordhatnák.
-Erre gondoltam magam is. Valami olyasféle kötésszerű dologra, ami annak tűnik amit használni szoktak, de valójában csak látszat. Ezt még átgondolom, de az ötlet jó.
- Persze arra is figyelni kell, hogy nehogy többe kerüljön a leves, mint a hús. Ha az Úrnő családjától nem elvárható ilyen "típusú" kíséret, akkor ez sem járható út, mivel felesleges gyanút kelt csak.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 03-23-2007 at 12:31..
|