View Single Post
Old 03-23-2007, 00:46
TDK TDK is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

van négy szép összekapcsolt orim, van is velük elég munka, meg a pénztárcám is ennyi vippet bir(kiprobálás után, már képtelen lennék anélkül élvezni a játékot). De multkor ugy esett, hogy pont az 5-n nem volt orim. gondoltam ha már 7-800 körig még biztos nem fordulok, hát elinditok egy orit(természetesen azzonnal összekapcsoltam) szépen- kényelmesen épüljön be, töltödjenek a barakkok stb., aztán ha üresen szükség lesz az 5-s szintre forduláshoz max kiárulok, átadom a pénzt, ha van ott ép ismerös és törlök.

Talán ha napi 10 extrapercet igényel az ori nevelgetése, szépen cseperedett is, ha kiárulom, gondolom lesz belöle 4-500 milla.(nem a nagy lové volt a cél)

Esetemben ugy alakult, mégsem abba a csopiba fordulok le, igy valoszinüleg számomra a pénz elveszett, de nem bánom, mert volt alkalmam kiprobálni egy uj fajt, uj stratégiát a 200 hekiröl történö indulásban.(a hétvégi nekem nem jött be).

meglátásom szerint, ha történetesen mégis abba a csopiba fordultam volna, és visszakaravánozzák hozzam a pénzt, az nem ütközik tudtommal a szabályokba, de a jövöre nézve szeretném, ha valaki megerösitene ebben a hitemben
Reply With Quote