View Single Post
Old 02-22-2006, 21:08
bpeet bpeet is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Senki
ezzel vitatkoznék: az oroszoknál meg soroztak. szóval ennyierővel azt is meg kell szabni hogy miféle a sereg: ha sorozott akkor alacsonyabb teljesítmény és morál, de több... (sokkal, és olcsóbb) hivatásosnál meg fordítva: drága és kevés de hatékony.. persze ez meg már túl mély belenyúlás lenne. szóval a diktatúra nehéz kérdés, szerintem az nem jó amit mondasz. (az én ötletem még várat magára, mert még gondolkodok...)
Senki: nem akarok felesleges vitába bocsátkozni, pláne nem a választás évében. DE a szó szerinti DIKTATÚRA az szerintem az erős katonaságot hozza. a pártállami az megint más. persze töriből 3 voltam mindig is
meg diktatúrák esetén a katonai felvonulások meg egyebek. a + haderő teki szerintem ebben az esetben alap. Az ipar megint, mert az ha az oroszokat hoztad fel ők is sokat fejlődtek az Elvtársak ideje alatt. A dupla zsold meg megint lehet a te nézetedben is, csak te a tiszteket fizeted meg a többit meg sorozod...
Ellenben a munka minőségét lehetne rontani (épületfenntartási költség növelésével. Hisz bárhogy is rakják össze a 4 követ + 3 fát, mindig tank lesz ).

Last edited by bpeet; 02-22-2006 at 21:10..