View Single Post
Old 03-22-2007, 16:47
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

- Számomra nem lényeges a fegyver, leginkább a pusztakezes harcot szoktam meg. A fegyveres harcot, saját fegyverekkel, csak a családi hagyomány és tisztelet megőrzés érdekében tanultam meg, jobban szeretem puszta kezembe venni az ellent és elrendezni. Kész vagyok bármilyen fegyver ellen felvenni a harcot, nem félek semmitől - jelentem ki határozottan.
-Reméljük nem lesz szükség rá - mondja Íshar - Kicsit tanultunk est viselkedést. Megkértük Ferant, hogy ha rossz valami akkor Ő vagy Delorach Úrnő jelez parányit. Szólunk előre neked, nem meglepőd ha megyünk é ordibálás csinál veled. Ha vége színészkedés akkor leverjük kik tettek ellenünk. - kacsint rád.

Az etikett órákat nehezen bírom, legfőképpen, mert nem egyezik a besorolási értékrendemmel, de igyekszem a tőlem telhető gyorsasággal és pontosággal tanulni.
Tömzsipöröly sokat segít neked a tanulásban. Aprólékosan magyaráz és ismétli veled a tanultakat:
-A leglényegesebb, hogy zárkózz mélyen magadba. Ami történik nem Veled történik, valaki mással. Zárdd el a büszkséget, dühöt és minden érzésed egy mély barlangba. Ha sikerül akkor túléled, ha nem... akkor csak nekik szerzel egy pillanatnyi örömet a haláloddal. Hidd el tudom mit beszélek. - mondja komoran.

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 03-22-2007 at 20:09..
Reply With Quote