A szabály elvileg megengedi, mivel a szövim belül a karaván mehet akármilyen összegben, minőségben, irányban, stb.
Igen, szövibe is akárki (akármilyen kondícióval a szinten belül) bevehető, ergo a kör bezárult.
Más kérdés, hogy én kicsit vaskalapos vagyok, tehát nem csak az írott törvényeket tartom/tartatom be. (valszeg ezért (sem) vagyok (elég)sikeres az A-ban

)
(a kiárusítást sem szeretem, nem is szoktam, olyan ez, mintha azt mondanák neked, hogy halálod előtt adj el mindent és a pénzt ad nekem, hisz úgyis feltámadsz és akkor visszaadom. Na ja, de biztos…???)
„Adjál pénzt vagy megütlek”: olyan ez, mintha a sakkpartnerem azt mondaná, hogy fizessek neki egy sört, vagy leüti az egyik bábum. Ha-ha-ha kis huncut, hisz pont ezért ültünk le játszani, hogy egymás bábuit leüssük…nevetséges…
A játék nekem arról szól, hogy indítok egy orit, fejlesztgetem, jókat hódítok, megismerek értelmes arcokat, szórakozom.
Elvileg (mivel technikailag engedett a több ori) a pénz utaztatása, ha nem is írottan, de jóvá van hagyva, vagy inkább úgy kéne fogalmazni, hogy tudomásul van véve.
Mivel ha van minden szinten orid (lehet) és van legalább 1 másik ori, amit nem te irányítasz (bár hallani olyan szövikről, ahol ismerik egymás kódjait…), akkor a pénzt utaztathatod vele pl.: szintlépéskor. Vagy ha törölsz, újra indulsz, ideig óráig parkoltathatod nála a pénzt, így visszakapva az egyébként elvesző pénzt..
(szerintem ez a játék nem erről szól, de hát ez van…)