View Single Post
Old 03-22-2007, 13:04
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

A szabály elvileg megengedi, mivel a szövim belül a karaván mehet akármilyen összegben, minőségben, irányban, stb.

Igen, szövibe is akárki (akármilyen kondícióval a szinten belül) bevehető, ergo a kör bezárult.

Más kérdés, hogy én kicsit vaskalapos vagyok, tehát nem csak az írott törvényeket tartom/tartatom be. (valszeg ezért (sem) vagyok (elég)sikeres az A-ban )

(a kiárusítást sem szeretem, nem is szoktam, olyan ez, mintha azt mondanák neked, hogy halálod előtt adj el mindent és a pénzt ad nekem, hisz úgyis feltámadsz és akkor visszaadom. Na ja, de biztos…???)

„Adjál pénzt vagy megütlek”: olyan ez, mintha a sakkpartnerem azt mondaná, hogy fizessek neki egy sört, vagy leüti az egyik bábum. Ha-ha-ha kis huncut, hisz pont ezért ültünk le játszani, hogy egymás bábuit leüssük…nevetséges…

A játék nekem arról szól, hogy indítok egy orit, fejlesztgetem, jókat hódítok, megismerek értelmes arcokat, szórakozom.

Elvileg (mivel technikailag engedett a több ori) a pénz utaztatása, ha nem is írottan, de jóvá van hagyva, vagy inkább úgy kéne fogalmazni, hogy tudomásul van véve.
Mivel ha van minden szinten orid (lehet) és van legalább 1 másik ori, amit nem te irányítasz (bár hallani olyan szövikről, ahol ismerik egymás kódjait…), akkor a pénzt utaztathatod vele pl.: szintlépéskor. Vagy ha törölsz, újra indulsz, ideig óráig parkoltathatod nála a pénzt, így visszakapva az egyébként elvesző pénzt..

(szerintem ez a játék nem erről szól, de hát ez van…)
Reply With Quote