View Single Post
Old 03-22-2007, 12:06
Herr M. Herr M. is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Nos Casper.

Tudod mi a jó világban? Az, hogy mindent meg lehet magyarázni. És tudod mi a rossz a világban? Az, hogy mindent meg lehet magyarázni.
Ismét felötlődött bennem pár gondolat: Minek újrázol, ha összeszedtél 300 hekiig 18 milliárdot, amire oly annyira büszke voltál? Miért csak ketten vagytok szövibe? (Az esetleges másik két szövitag, rájöhetne valami turpisságra?)
Valamint, ha ennyire tisztán nyomod, akkor hogy lehet, hogy már nem egy országodat vágták át anarchiába? Plusz az előző kérdéseim még mindig élnek.
Ha egy-egy ilyen kérdés röppent volna fel veletek kapcsolatban, biztos nem gyanúsítunk, de nagyon sok az egybeesés, ami szerintünk már több, mint érdekes.
Persze ezekre is tudsz kimerítő választ adni, nem kérdés.
Az MSN beszélgetésben nem állítottuk határozottan, hogy 2 gépről nyomod szimultán, csak megpendítettük, hogy megoldható, mivel te ezt tartottad sziklaszilárd védelmednek. (Inkább arra gyanakodtunk, hogy megkértél egy ismerőst, hogy húzzon ki a helyzetből.)
Elmondtuk neked is, hogy a varisunkkal mi volt a probléma, nagyon nem ért rá, és napi 2 belépéssel nem volt vmi erős. Mi meg nem akartuk elkérni a jelszavát, mert az nyilván nem szabályos.
Nem vettem észre, hogy idegileg kikészítene a játék, inkább mintha te fröcsögnél állandóan, és mintha te személyeskednél. Viszont, akkor már én is hozzádvágok egy ilyet: Állítólag diplomás informatikus vagy, de helyesírásból még most se kapnál 2est. Meg légyszi ne mondd ránk, hogy "gyerekek", az olyan lekezelő .

Egyelőre ennyi, lehet valamit kihagytam. Amúgy a többiek véleményére én is kiváncsi lennék.
(Casper a topicnyitó kérdésben már elfogadtam, hogy szabályos, ezt légyszi ne hozd fel megint. Szabályos, de nem etikus, ez a véleményem.)

Üdv mindenkinek, M.
Reply With Quote