View Single Post
Old 03-22-2007, 08:35
casper
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Lightbulb Az egész egyben

Akkor elmondom az egészet egyben és igy akkor tisztán láttok!
MI kette vagyunk 1 szöviben keressük a bajt a háborúkat nagyobb szövikkel hogy tanuljunk és a pénzt sem sajnáljuk rá...
Mindkettönknek össze van köte 2 db ori lentebbi szinten 1 fentebbi szinten 1
A fentebbi orimnak ujabb a sorszáma mint a lentebbi orimnak abbol kifolyólag hogy levágták, mert mikor testvérem is fellépett arra a szintre rögtön levágták minkettő orit amit mi nem tudtunk hogy igy szabály ellenes lenne mert az van a szabályban hogy éljenek külön életet ezt mi be is tartottuk alig lépett fel pár órája máris levágtak minket pedig vagy 30 körre voltunk egymástól.
én azt az orit anarhban beszabiztattam mert a lenti szinten volt orim megvártam mig fellépek avval az orival és mivel volt 3k vip köröm azon az orin zéróztam vele és összekötöttem annak rendje módja szerint.
a fentebbi orimnak meg azért van ujjabb sorszáma mint a szövitagomnak mert a lentebbi szinten egyszerre inditottuk az orikat de nekem nem jössz össze az és töröltem azt és inditottam egy másikat ez volt végülis az ok ami miatt inditottam a topicot.(mivel ez őszerintük csalásnak számit)
Kiszurtuk ezt a szövit is 4en voltak jol feltápolva leloptam őket gondoltuk majd csak lessz háboru erre a varisuk rengetett mi ugy vettük akkor hogy háboruzhatunk elkezdtük ütni a varist erre ők elmenekültek földet foglalva ugy láttuk akkor hogy ez jol is van.
Erre jött az üzenet hogy a nevünk meg ahogy kinéz az ori tuti hogy csalunk és hogy multisok vagyunk ....
Mi ekkor utánuk mentünk küldtünk hadüzenetet és elkezdtük ütni megen a varist közben jöttek az üzenetek folyamatosan hogy csalok vagyunk meg bla bla bla erre ők nem támadtak vissza semmit se egy rengés se semmi még arra sem voltak képesek hogy védelmet küldjenek a varisuknak .....
megadtam az msn cimem hogy lássák ketten vagyunk erre ők ott is avval jöttek hogy tuti hogy otthon ülök és két ember nevében irok ....
egyszóval sehogy sem sikerült őket meggyözni arrol hogy mi teljesen korektül játszunk senki más nem szolt bele a háborúba ....
azért idegesit ez a solog mert ahelyett hogy leáltak volna hadakozni üres (mint láthajátok fentebb az indokaikat ) rágalmakkal dobáloztak ......
ezt ugye senki nem szokta hagyni erre irtam este hogy ennek igy semmi értelme szegény varisuk fázik rá a legjobb meg hogy mi ugyis ujjrázunk (ami nem szabály ellenes) szabizunk erre ő meg most hogy tuti azért mert akkor nem tudnak minket ellenőrizni ....
a lényeg az lenne hogy nem találkoztam még egy ilyen önfejű emberrel aki csak a maga belemagyarázott igazát probálja mindendféle nevetséges okkal igazolni amikor felhivtam a figyelmüket hogy tiszta lelkiismerettel nyugodtan irjanak a supportnak ....
nagyábol ennyi lenne
lehet hogy nem épp a topic nyitása erre való lenne de szivesen várnám a meglátásotokat ebben az ügyben még ha nem is a köz érdekét szolgálja.....
Reply With Quote