View Single Post
Old 03-22-2007, 07:46
casper
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Herr M. View Post
Üdv!

Akkor kifejteném a másik oldal véleményét, hogy még se egy alapján döntsetek. Megtalált minket ez a 2 figura. Fullra ugyanazzal a felállással. Mindig ugyanakkor voltak fenn. A távolbalátással mindig korábban ki lehetett szurni őket, ha mindketen egyénileg jöttek (ebből arra következtettünk, hogy a net bontás /gyk.: IP cím miatt/ miatt kell korábban küldenie a sereget, mert amugy vérprofiknak állították be magukat.) Leveleikben visszatérő motivum volt a 'hagyátok' és az 'ártassz' szavak azonos elírása. Kérdeztük mire a csiszre ugyanaz felállás, erre azt a választ kaptuk, hogy mester és margarita, akarom mondani: mester és tanítványa. Igen ám, de a mesternek nagyobb volt a sorszáma. Valamint elárulta az egyikőjük, hogy lejjebb is van országa, aminek mind2nél kisebb volt a sorozatszáma (ergo lenn egyszerre több orija lehetett). Későbbiekben már egy rokonra hivatkozott, hogy ő irányítja. Ezek mellett a leveleikben, szinte már mint a mazochisták "kérték", hogy üssük őket. Gyanús volt ez is, de ne inkább nem vártuk meg, hogy esetlegesen hány MF fog azonnal lecsapni ránk (csak feltételezés!). Írtunk supportnak, nem feljelentést, csak kérdést, hogy nézzen utána, hogy megbizonyosodhassunk. Még választ nem kaptunk, de ami furcsa, hogy hadüzenetután, azt írták levélben, hogy kiszabiznak, mi ebből arra gondoltuk, azért mert megijedtek, hogy a support figyelheti most őket, amit szabi alatt nem tud. (Miért küld valaki hadüzenetet és vár 24 kört, hogy utána pár körrel kiszabizzon, mind1). Én megmondtam neked is Casper, nem mondom, hogy bűnös vagy, csak azt, hogy nagyon gyanús. Szerintem fordított esetben te is gyanakodtál volna. Mások véleményére is kiváncsi vagyok.

Ui.: Off volt a hozzászólás, hosszú is, de ismertetnem kellett a másik oldal véleményét is.

Fő kérdés: Rendben okosaknak igazat adok, nem nagy előny, szabályos. De szerintem akkor sem etikus, ha valaki kimenti a tartalékát, küldje el szépen az smseket és zéró-start, akkor azt mondom megérdemli, hogy megtartsa a tartalékát.
Mindenkinek további jó hódítást!

M.

Nem nem tehetem meg mert téged szerintem ha elutaznál ide hozzánk akkor sem lehetne meggyőzni arrol hogy nincs igazad neked valami baj van ott bent...
nem épp igy volt ahogy te leirtad de mind1 ....
gondolj azt amit akarsz várd meg hogy mit ir a supp neked ...
mi nem arra kértünk titeket hogy üssetek hanem hogy lépjetek valamit vissza miket te meg itt leirtál ezek mind feltételezések semmi más semmi bizonyitékod sincs és mint leirtam a szövitagodnak letelt az 500 kör és ujjrázunk szal hol itt a csalás .....
a lenti orimnak azért régebbi a sorszáma mint mondtam már neked mert levágták 4ből anarhba akkor a másik orim 5ben volt megvártam mig fellépek evvel és volt 3k vipkör azon az orin de megszerettem és zéróztam vele normál csopiba de te ezt ugyis üres dumának veszed mivel te agyontanultnak érzed magad és most is ahelyett hogy visszatámadnátok elmenekültök pedig mi ketten vagyunk nem 4en aki itt ezt olvassa szerintem senki nem ad neked igazat mert amiket leirtál mind feltéelezés és semmi más meg annak a bizonysága hogy nem tudsz játszani és szerintem ezt itt zárjuk is le..
és nem hivatkoztam semmilyen rokonra el is küldtem neked hogy a két ori mind hozzám tartozik....
az is leirtam ha nem teszik ez a játék akkor keress valami olyat ami nem készit igy ki idegileg
jah és olvass utána hogy a hadüzit nektek küldtük hogy segitségetekre legyen pluszt kaptok érte és nem kell megvárni ám a 24 kört nem de 1 állo napig nem csináltatok semmit akkor mit vártok addig üssünk mig már nem szégyeljük vagy le nem raknak azért mert szegény gyerekeknek elrontottuk a játékukat 4 embernek mi ketten hát mi ezt nem szeretnénk:PP

Last edited by casper; 03-22-2007 at 07:50..
Reply With Quote