View Single Post
Old 03-21-2007, 22:05
Herr M. Herr M. is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by casper View Post
mr herr
akkor ki fejteném a többieknek miről is van szó...
azzal kezdődött az egész hogy egy xy csopiban el kezdődött egy háború vagyis mi azt hittük 300 hekin két gnóm tudós 6k paci 1.5k ijj 3.7k vari 2.4k toli mi ketten.
jött a szövi beléjük kötöttünk majdnem ugyan evvel (2 gnom tudós, 1 törpe full ugyan így néztek ki kicst kevesebbel) a paraméterekkel sőt ...
el kezdődött a részünkről a háború be találtuk a varist erre ők arra sem méltattak hogy vissza jöjjenek mi hagytuk őket erre el kezdtek sértegetni üziben erre foglaltak hekit mi utánuk mentünk annak rendje módja szerint küldtünk hadüzit ütöttük tovább a varist erre ahelyett hogy kaptunk volna jött az üzi hogy tuti multisok vagyunk a nevünk miatt meg hogy ennyire hasonlít az
orink és hogy nem háboruznak velünk arra nem voltak képesek hogy a varisnak ijjat küldjenek védeni és váltig állítottak mikor msnen beszéltünk velük hogy 1 személy irányítja az orikat és ebből fakadt ez a topic is mert hogy hogy lehet hogy a "tanítványnak" régebbi sorszáma van mint nekem és hogy biztos már a lentebbi csoportban csaltunk .....
csak azért irom ezt meg mert mióta el kezdtem játszani és az nem ma volt ilyet nem láttam még ilyennel nem találkoztam de ma is tanultam valamit
Köszönöm

Üdv!

Akkor kifejteném a másik oldal véleményét, hogy még se egy alapján döntsetek. Megtalált minket ez a 2 figura. Fullra ugyanazzal a felállással. Mindig ugyanakkor voltak fenn. A távolbalátással mindig korábban ki lehetett szurni őket, ha mindketen egyénileg jöttek (ebből arra következtettünk, hogy a net bontás /gyk.: IP cím miatt/ miatt kell korábban küldenie a sereget, mert amugy vérprofiknak állították be magukat.) Leveleikben visszatérő motivum volt a 'hagyátok' és az 'ártassz' szavak azonos elírása. Kérdeztük mire a csiszre ugyanaz felállás, erre azt a választ kaptuk, hogy mester és margarita, akarom mondani: mester és tanítványa. Igen ám, de a mesternek nagyobb volt a sorszáma. Valamint elárulta az egyikőjük, hogy lejjebb is van országa, aminek mind2nél kisebb volt a sorozatszáma (ergo lenn egyszerre több orija lehetett). Későbbiekben már egy rokonra hivatkozott, hogy ő irányítja. Ezek mellett a leveleikben, szinte már mint a mazochisták "kérték", hogy üssük őket. Gyanús volt ez is, de ne inkább nem vártuk meg, hogy esetlegesen hány MF fog azonnal lecsapni ránk (csak feltételezés!). Írtunk supportnak, nem feljelentést, csak kérdést, hogy nézzen utána, hogy megbizonyosodhassunk. Még választ nem kaptunk, de ami furcsa, hogy hadüzenetután, azt írták levélben, hogy kiszabiznak, mi ebből arra gondoltuk, azért mert megijedtek, hogy a support figyelheti most őket, amit szabi alatt nem tud. (Miért küld valaki hadüzenetet és vár 24 kört, hogy utána pár körrel kiszabizzon, mind1). Én megmondtam neked is Casper, nem mondom, hogy bűnös vagy, csak azt, hogy nagyon gyanús. Szerintem fordított esetben te is gyanakodtál volna. Mások véleményére is kiváncsi vagyok.

Ui.: Off volt a hozzászólás, hosszú is, de ismertetnem kellett a másik oldal véleményét is.

Fő kérdés: Rendben okosaknak igazat adok, nem nagy előny, szabályos. De szerintem akkor sem etikus, ha valaki kimenti a tartalékát, küldje el szépen az smseket és zéró-start, akkor azt mondom megérdemli, hogy megtartsa a tartalékát.
Mindenkinek további jó hódítást!

M.
Reply With Quote