03-21-2007, 17:58
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
1. Tudom
2. Meddig lesz kiírva, mert a végtelenségig nem az tuti?!
3. A száma maradhat ugyanaz, ha én csak a nevét figyelem.
Azért az kicsit egyedibb megkülönböztető, mint a sorszám, aminél elég, ha egyetlen számra rosszul emlékszel.
4. Nem tudom, ehhez nem értek, azért kérdeztem.
És ez csak az én véleményem, a pocsék névmemóriám mellé, ha még az is bejön, hogy mostantól a számokat kell figyelnem, akkor tényleg remek lesz.
Gondolom nem a játékosok fele élne ezzel a lehetőséggel, de azért nekem személyszerint nem tetszik az ötlet, hogy gőzöm nem lenne pár játékosról, hogy kicsoda is lehet és miért utál annyira.
|
Tökéletes hasznosítása a Jegyzeteknek  Én névről se tudok megjegyezni néhány orit vagy ha tudom hogy később leszámolás lesz mert akkor éppen nem értem el messze volt szabin volt stb. akkor lementem jegzetekbe ott megvan és nem fog elveszni szintlépésnél mintha pl. belerakom pontlistába 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|