Thread: Gnóm vari!
View Single Post
Old 03-21-2007, 07:53
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 20%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
Én csak azt írom, amit láttam a saját szememmel.
9000 gnóm variból egy teljes félelf készüvel, 2000db vari elhullott.
Amikor az óriás varinknál öltek, szintén félelf, szintén teljes készüvel, 1700db-ot ölt meg a 32000 variból. (szieszta mellett)
egyik ellenfél se volt 2 körnél messzebb.

Saját tapasztalat...egyszer,azaz többször,de ez egy konkrét példa,ártózott elég keményen egy full varis...alulról rengetett,szárazvihar,tűzgolyhók...második nem okozott nagyobb fennakadást :P
Megkérdeztem tőle,hogy miért is teszi,hisz nem loptam,a nevét sem hallottam még...válasz nem jött,csak megint pár golyhók...ok nélkül nem szoktam bántani senkit,de ezt már megelégeltem,és akármilyen nehezemre esett is, a 18k varijából egy készülivel meghagytam neki a felét. Ekkor jött tőle az első szocializálódásra utaló jel...egy kölcsönös MNT. Az máig nem derült ki,hogy miért tette,amit tett,az MNT visszautasítva,azóta nem bántottam
Gnóm varit nem ajánlom senkinek...óriással ugyanezt nem lehetett volna megcsinálni...legalábbis nem másfél perc alatt...

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote