Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 03-20-2007, 08:55
pea pea is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 94%

Üdv!
Jellemző, hogy valaki kitalál valamit, erre kukacoskodás van. Remy ötölj ki valamit, mi is hadd szedjünk darabokra! Én spec. jobban értettem az angol szöveged, madzin, mint a magyart. :-D

Madzin én az új szövijeimmel maradok csak szájbarágós. Mert abból egyből látszik, hogy hallgat-e rám, vagy nem. Ha ezen átment van egy rakás dolog, amiben független lehet. Pl mi akar lenni. Varis, tolis, hadis vagy termelő. Rágódhat, a személyiségen is, vagy hogy kit akar ütni lopni stb. Mit piacozik, hadd ne soroljam. De ha azt mondom neki, hogy öreg, legyen 20 kovácsod, meg 20 könyvtárad, akkor ne csináljon 5 marketot és képezzen védőt.

Azért némi változtatások ráférnek valóban a szövegedre. Törpe warrior?

És lehet a trükköket sem kell nekik egyből leírni. Azt meg Atitól kérdem, hogy a market mi a fenét keres az épületek között? A többiektől meg azt kérdem, hogy ti bármelyik országotokban építettetek valaha is marketot? Annyit gondolkoztam a funkcióján, hogy még azt is kiötöltem, hogy mi volna, ha bizonyos számú market épület után járna egy piacozás. Ati?

Végre tudom, hogy miért nem értelek soha, madzin. Bakter srácok, olyanokat szokott madzin írni, hogy elképesztő. Mindig nagyon jókat szórakoztam rajta, de sosem értettem. Jó hogy majd több mint fél év után megtudom, hogy apró diszleksziád van. Apró?... :-D Ha tudnád, miket szenvedtem emiatt az apróság miatt. :-D

pea
Reply With Quote