Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 03-19-2007, 18:09
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by csunyabogar View Post
ezzel az a baj, hogy nem tudhatod, hány sereget szívsz be. és ha számodra "jól" is sül el a dolog, nem biztos, hogy 2 sereggel beférsz a tolishoz.
egyébként nem értem, hogy miért vagy az ötlet ellen... a tekilopásos topikban teljesen más volt az álláspontod... tény, hogy nem pontosan ugyanaz lenne az eredménye, de esélyt adna a visszavágásra, ha tolikkal komolyabban szívatnak.
Nem tudom melyik hozzászólásra gondoltam, de a tolvajt egyedül ott gyengíteném, hogy autóvédelmet adnék a tekercskopás ellen.

Sajnos sokan ezt úgy értelmezik, hogy akkor vége a tekerlopás-biznisznek ami persze nem így van (különben nem találtam volna ki ).

Ha valaki emléxik rá, akkor kielemeztem, hogy hogyan is működne, így igazából ha valakit lelopok 1x tekercsre - és azt nem lopta előttem senki - akkor én alig veszek észre valamit. Ellenben ha 3-an rászállnak valakire, akkor az már komoly védelmet jelentene. Előnye mindemellett az is lehet, hogy nem tudod pontosan megállapítani, hogy mennyi tekercse is van az ellenfélnek - ellentétben ugye most darabra pontosan meg tudod mondani.
Reply With Quote