View Single Post
Old 03-19-2007, 18:04
Kisbér Kisbér is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Red face

Quote:
Originally Posted by Madzin View Post
Latod ezt mondom, tovabb erositeni egy 3 szemelyiseges orit.
Minek?
Szo mi szo nagyon sok az a gyujtas es rengetes elleni bonusz. Az nem kellene bele.
Ezt mondtam én is az első hozzászólásban, hogy ez csak a többszemélyeseknek biznisz... Viszont azoknak természetesen az, hiszen ilyen, mint tolvaj, meg varázsló személyiség nem sokat nyer egy 4 személyiséges hadi Ki kell hát találni valamit, amivel erősödhet, ha már "keseves munka" után megszerezte a 4. személyiségét!

Amúgy én még mindig azon a párton vagyok, hogy a meglévő személyiségeket kellene kicsit módosítani, nem újakat bevezetni. Mert tápos személyiségek úgysem mennek át Atin, az ilyenek, mint az Építész pedig csak a többszemes orikat erősítik...

Első körben módosítanám a tudós személyiséget. 2 tudományt jelölhetnél meg, amire kapnál +8% bónuszt. Ezt természetesen csak Te tudod, hogy melyiket választottad, ez kívülről nem látszik.

Második körben módosítanám a tábornok személyiséget. Mivel szinte csak az ork használja (nomeg Tuvalu ), ezért módosítani kellene, méghozzá úgy, hogy az az 1 plusz tábornok fix támadóerőt adna. Át kéne gondolni, de szerintem a +10% jónak tűnik. Így pl egy elf az eredetileg 5 tábornokával egy tábornok személyiséggel 17%-osan tudna támadni - ez csupán 9,3% erősítés ugye.
Ezt a 10%-ot csak akkor kapja meg, ha maximális tábornokkal megy ki, tehát 1 sereges támadás esetén. Ha több sereggel megy, akkor úgy viselkedne, mint egy normál tábornok. (pl 3-3 tábornok esetén mind2 sereg csupán 5-5% plusszal támadna)
Reply With Quote