Quote:
Originally Posted by Penya
9% talán a mérgezés 6 korre de lehet h 10. Mindazonáltal a mérgezés elég sok tolit visz. Ha csak 5X tudja megcsinálni az is sok, sztem a toli fogja hamarabb megunni, raadasul 6 korre a haszon se akkora. Ember tolival valoban nem mindig lehet megcsinalni, de nem is kell mindenre megoldast talalni. Lop, lop kesz, el kell menni felfele vagy el kell intezni vhogy. Ha erre megoldast kerestek akkor arra is mar legyszi h ne ussek le siman a hadisok a tolikat mert az megse fair h ingyenfoldek. Teged az zavar h lopnak engem meg az h a hadisok atgazolnak mindenkin, na most mi van? Patt? Sztem ez az egyensulyi helyzet jo ahogy van nem kell felboritani. Bea szerint jo lenne a sok torpe, sztem meg a sok tolis lenne jo, ismet csak patt. Lehet ha ezt keresztulviszitek akkor majd batoritolag hat a torpeknek, de ugyanigy kiolitek a tolikat is, na jo nem teljesen, de ertjuk a koltoi tulzast remelem : )
|
sok tolis ugy se lessz

mert sok toli, sok óriással jár---------->sok óriás, tolicsökkenéssel jár
Quote:
Originally Posted by Kisbér
LotR, legalább Te ne állj melléjük... Mindenki tudja, hogy nincs olyan, hogy retorzió nélküli lopkodás... Max nem akarjuk eléggé a bosszút... 
|
én még kezdő vagyok, ezért megkérdeznélek, mien tuti móccert tucc a nagyobb bontások és a beváráson kivül

Bea Baba (#336994) itt megtaláltok