Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 03-19-2007, 14:03
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Penya View Post
9% talán a mérgezés 6 korre de lehet h 10. Mindazonáltal a mérgezés elég sok tolit visz. Ha csak 5X tudja megcsinálni az is sok, sztem a toli fogja hamarabb megunni, raadasul 6 korre a haszon se akkora. Ember tolival valoban nem mindig lehet megcsinalni, de nem is kell mindenre megoldast talalni. Lop, lop kesz, el kell menni felfele vagy el kell intezni vhogy. Ha erre megoldast kerestek akkor arra is mar legyszi h ne ussek le siman a hadisok a tolikat mert az megse fair h ingyenfoldek. Teged az zavar h lopnak engem meg az h a hadisok atgazolnak mindenkin, na most mi van? Patt? Sztem ez az egyensulyi helyzet jo ahogy van nem kell felboritani. Bea szerint jo lenne a sok torpe, sztem meg a sok tolis lenne jo, ismet csak patt. Lehet ha ezt keresztulviszitek akkor majd batoritolag hat a torpeknek, de ugyanigy kiolitek a tolikat is, na jo nem teljesen, de ertjuk a koltoi tulzast remelem : )

Felőlem legyen sok tolis. Nekem az a bajom, hogy úgy tudnak ártani, hogy esély sincs tenni ellene. A varis ha messziről renget kifárad hamar, de a tolis bárhonnan gyakorlatilag ugyanolyan hatékonysággal gyújtja rám az orit.

És a miheztartás végett: X-ben 230 heki tájékán 1k pont különbség 8 kör. Lopni lehet kényelmesen, mert nem igazán érzed a hátrányát ártózni vagy seregezni nem. Ráadásul azt se tehetem meg, hogy szó nélkül tönkreverek minden tolist a környékemen, hogy ne lopjanak majd ha eltávolodok tőlük, mert ugye azzal tönkreteszem a játékukat szegénykéknek, és én megyek anarchba...
Reply With Quote
Sponsored Links