Továbbra is eredménytelen minden kezdőt segítő próbálkozásom.
Nekem volt szerencsém a csopi tetején üldögélni többször is, de nem készítettem ki egyetlen orit sem. Ha valakit többször is támadtam, akkor egyoldalú MNT-t üldtem neki a 3. támadás után.
Voltak külföldi szövijeim, de képtelenség volt őket tanítani. Nem halgattak rám semmiben. Én melléjük léptem fel, oda, ahova ők 1000 kör alatt jutottak el, de hiába mondtam nekik bármit is, hiába segítettem őket pénzzel, vagy amivel csak tudtam, ha azt mondtam neki, hogy holnap ennyi sereggel üsd meg ezt, akkor tuti, hogy 3 nappal később kétszer annyi sereggel egész mást ütött és nem fért be, és persze a sergeimet is elhívta védeni, szal azt ott képtelenség volt kibírni.
Most a kezdők, hát ott kezdődik, hogy az egyik 2 napig nem volt, mert vizsgázik. Megkérdeztem tőle, hogy a képzéseket meg a tekiket írni nem volt ideje beloggolni? Nem válaszolt rá. A másiknak pontról pontra leírtam, hogy mit tegyen, adtam neki 25 millát, (kezdő orinak) erre védőt, meg training scrollt csinált, meg házakat épít pedig csak 3 kovácsa van.
Aki ennél jobb, az nem kér a segítségből. 80. van vagy 260 hekije, összesen ha 1000 elitje meg lovasa, és mondom neki hogy segítek és összerakunk egy jó kis szövit, erre azt mondja hogy messze vagyok és nem vár ránk (200 hekin vagyok nem tekiírásra berendezkedve és full tele, de persze ezt ő nem tudja, ha meg elküldöm neki az orim, már nem is válaszol.)
Jelen állás szerint nincs mit csinálnom ezért szenvedek tovább, hátha találok még kezdőket, vagy valami, de éppolyan halottnak tűnik a dolog, mint az egész angol.
Most az lesz hogy mf-re állok és megpróbálok felhúzni madzin mellé, megpróbálok onnan valamit, de ha ott találok egy pár türhető orit, azok megint csak nem akarnak majd hallgatni másra. Pláne nem újrázni, hogy mindenki max hekin tudjon lépni és egy kis tartalékot is tudjon képezni. Mindenesetre megpróbálom. (Persze időm nem lesz rá, mert ugye a 90 nap az 90 nap.)
Az lenne igazán érdekes, hogyha mi játékosok akarnánk valamit tenni, Ati meg folytatná ezt, hogy majd ti megoldjátok. :-D Nem tudom, hogy ez így jó hozzáállás-e. Akkor legalább játsz horlanddal és tanítsd a kezdő külföldieket. :-D
pea
|