rosszul latod. illetve probalod elbagatellizalni a dolgot, hogy majd ugyis jobb lesz 1szer...
Quote:
Originally Posted by Hóhér
nem hasonlítanám össze a magyar hódot a két külföldi verzióval...
|
es miert is nem? szvsz a jatekosok 95-100%-a magyar hodbol jott, elvarja / feltetelezi, hogy ugyanugy / hasonloan fog jatszani.
Quote:
sok játékosnak elég a magyar verzió is, nem indít orit a külföldikben...
|
sztem nagyon sokan probalkoztak az angol vagy roman verzioval is, azzal hogy tiszta lappal es 1enlo feltetelekkel lehet indulni. tehat az csak reszben igaz, hogy a magyar jatekosok csak a magyarral akarnak jatszani, mert eleg az is. hiszen a queosiaban is - szinte - csupa magyar jatekos van.
Quote:
a magyar játék 8 éve létezik, az angol és a román kicsit kevesebb kört futott eddíg
ne várjunk ugyanakkora játékos létszámot a külföldiektől, a hódító sem 3000 játékossal kezdett
|
kevesebb kort futott, nyilvan es sosem fogja utolerni a hoditot, hiszen az mar regebb ota letezik. mellesleg azt hiszem a hodito secperc alatt elerte a 3000 ori regisztralast.
a kulfoldiek meg mellesleg sokkal tobben vannak, mint a magyarok...
Quote:
kíváncsi lennék egypár régi statisztikára, első évben második évben stb , kb mennyi aktív játékos lehetett ( és most mennyi van  )
|
en meg a queosia statjara lennek kivancsi, de sztem csokkeno tendenciat mutatna.
Quote:
türelem játékot terem...
|
de ha 1szer csokken a jatekosok szama... akkor a turelem csak 1re kevesebb orit eredmenyez majd.
be kene mar latni, hogy a kis letszamu angol es roman verziokra a regebbi hoditos 1/a szabalyok lennenek jok a fordulasra, es nem a mostaniak. a felfedezes nehezitese is meg athidalhatatlanabba teszi a csucsorik utolereset, es nekem sincs kedvem 1 even keresztul fedezgetni. azonkivul a hod normal jatekrendszereben nincs semmifele idokorlat. ez a 3 dolog oli meg az angol, meg a roman verziot is szepen lassan. tehat:
- magyar nagyletszamu verziora kitalalt fordulasi szabalyok
- magyar nagyletszamu verziora kitalalt felfedezesi nehezitesek
- 90 napos idokorlat
a kulfoldiek esetleg megprobaljak, aztan elpartolnak tole rovidebb vagy hosszabb ido elteltevel. a magyaroknak sincs kedve tolteleknek lenni. ugyhogy sztem a turelem 1 ido utan maximum erdektelenseget fog teremni, rozsat nem.