nem kozvetlen az a csoporttal kapcsolatos, de szeretnem jelezni, hogy a negativ hatas meg mindig erzodik az alsobb csoportokban es ahogy elnezem nem is akar valtozni.
a lenyeg, hogy meg kevesebb jatekos van. kb. 2 honappal ezelotthoz kepest, amikor is ha jol emlexem kb. 500 ori volt az 5/v-ben, most van 330-340...
ez mindent elarul. akarhonnan csurjuk csavarjuk a dolgot elegge haldoklos a dolog. a hoditoban a gyors csopiban is tobben vannak, meg a hod 1/a csoportjaban is.
ugyhogy szepen lassan fogynak az orik, akarki akarmit mond, es ez az a csoport topja miatt van. hiaba mondogatjak az ott levok, hogy gyertek mar, meg minel tobb orit az a-ba, a jatekosok nem nagyon akarnak toltelekek lenni.
sztem lesz 1 bizonyos szam aminel alabb mar nem csokken majd az 5. csopi sem, de nem is nagyon akar novekedni. ha pedig az 5. csoport fogy, akkor miert hiznanak a felsobb csopik.
lehet a velemenyemet agyuzni, de a tenyek tenyek maradnak. nemhogy fejlodne a queosia, hanem szepen lassan csokken. ez annak a jele, hogy nincs kedv legfelul fedezessel, meg a topklanokkal, stb. szenvedgetni.
az ok sztem 1szeru:
ugyanazok a szabalyok ervenyesek az angolban, mint a magyarnal a nagy letszamu csopikban. korabban ugye hosszu ideig eleg volt bejutni az a-ba es helyezestol fuggetlenul lehetett fordulni. vagy a b topjabol mindenfele a csoportos jelenlet nelkul. meg a fedezes sem volt horror. ezek a dolgok hianyoznak az angolbol, AHOL NINCS ANNYI JATEKOS, HOGY ALKALMAS LEGYEN UGYANARRA A SZABALYRENDSZERRE MINT AMI MUXIK A HODITOBAN.
es igy pont az ellenkezoje ervenyesul mint a magyarban. 20-25 jatekos megfingatja az egesz a-t, elfoglalja / lezarja az osszes lehetoseget, amig a magyarban nem.
ha jol tudom a kotelezove tett a csopis jelenlet elott is volt vagy 200 ori a hodito a-jaban es nem 40-50.
meg1szer megjegyeznem, hogy a nagyletszamu orikra huzott szabalyok nem jok a kisletszamu - es 1re kisebb es kisebb - csoportokra. sztem ez az egesz rakfeneje, nemcsak a 90 napos korlat.
|