Quote:
Originally Posted by Gyula
Ami a 10%kocsmát illeti, szerintem ha egy törpének ennél több van akkor az már nem is törpe, a 10%-ot meg egy nem kifejezetten lopásra optimalizált elf vidáman átlopja. persze fel lehet tenni a tisztát is de, ugye fontosabb a védelem, meg a szerencsétlen törp még akkor egy mágikus pajzsot vagy raki kulcsot megpróbál feltenni, és a végén ott tart hogy jó törpe mágusok folyton 0-ra ellövik a vari készüt.
|
ezzel egyáltalán nem értek egyet. én mf-ként vittem végig a B csopit. az elején hadis törpe voltam, de muszáj volt átállnom deffelős orira. és ez igenis életképes TÖRPE volt. és viszonylag gyorsan fejlődtem a lopások ellenére is. megvolt a sok bentlét; ha kellett, leszabiztam, ha kellett próbáltam békés úton megoldani a dolgokat. ha lett volna szövim, szerintem könnyebben tudtam volna boldogulni, de sajnos nem volt lehetőségem a VIP-re...
Quote:
Nagyon tévedsz, rengeteg a tolvaj, aki sunyi módon lopnak nagy távolságokrol
|
Synkel topicjában pontosan erre a problémára keressük a megoldást...
Quote:
és igan a játék harcorientál, ne vigyik el abba az irányba h ki tud többet lopni vagy messzebröl. a toli és vari akciók arra valók hogy információt szerezzenek az ellemségröl, esetleg hogy támogasság a hadit.
|
ez egy stratégiai játék, és a fő stratégia tényleg az, hogy harcorientált legyen az ország. viszont nem annyira mellékes a toli meg a vari sem. nagyon jól tud jönni, ha van, aki rengessen, vagy gyújtson és tekiket lopjon. nem csak az információszerzés a lényeg, az A-t kivéve...